Monday, July 27, 2009

Rawatan Qiss

Hari jumaat pada 24/7/2009 saya telah membawa Qiss untuk rawatan susulan dengan doktor Catherine Tham pada jam 3.00ptg , di hospital puteri .Doktor cakap Qiss dah ok..semua ubat boleh stop tapi 2 ubat lagi Qiss kena habiskan.

Demam semua dah ok...tapi 1 lagi doktor mintak saya n hbn untuk buat rawatan keatas mata Qiss.... mata nye yang semamang nya kami nampak sejak kecil lagi iaitu mata nya agak juling sedikit. saya n hbn sangka matanya akan hilang bila besar...rupanya doktor Tham sudah nampak n menyuruh kami membuat rawatan keatas matanya sebelum terlambat katanya.

Doktor tham menyuruh kami terus berjumpa dengan Doktor Suhaimi, pada hari itu juga tapi malangnya Doktor suhaimi tiada pada masa itu, jadi Doktor Tham menyuruh saya n hbn datang pada hari sabtu.

Hari Sabtu saya sudah siap untuk ke Hospital, semua dah siap n dah gerak dah untuk ke hospital, dlm perjalanan tu barulah saya tergerak untuk membuka kad rawatan Qiss. Adoi.........upenye hari sabtu Doktor Suhaimi off....silap saya lah tak tengok terlebih dahulu.Syukur..Qiss sejak balik dari hospital dah tak takot untuk makan ubat, sekarang ni dia je yang selalu ingatkan untuk makan ubat..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN

Grab This Widget