Wednesday, July 22, 2009

Qiss masuk hospital

~Bilik Qiss ~

Qiss takot sangat2 dengan Ubat...cam mane ni nak baik....

Qiss fobia nak tidur di katil , sbb masa mula2 di wad kecemasan tangan dia kena bedong ni sebab Qiss meronta2 time doktor nak cucuk tangan dia...yelah budak mane tak takot, tapi dia mmg fobia sbb kali ni yg ke tiga dia masuk wad kecemasan tu,pertama time ibu jari patah, kedua time raya ketiga kena air panas, ni yg ketiga kali ni dia mmg cam betul wad tu..

Dia sanggup duduk di sofa je time dlm bilik dia

Ha...ha..tengoklah tangan dia, nasib lah nurse tu letak bear tu...dia rasa suka sangat...





Nasib gak ada Yakult pujuk Qiss makan ubat

kuih ni sedap sangat....rase nak mintak lagi......jer tauu Qiss makan sikit jer...tapi saya yang makan semua......


Ni baring di katil, kena paksa dengan saya...akibat penat sangat...barulah Qiss baring, tu pun sekejap je....

Dia sanggup duduk di sofa lagi tuuuu

Qiss memang sakit sampai tak nak bercakap

Ha ni Qiss dah sihat..and doktor kata dah boleh balik ....tu yang dia seronok sangat tu...dia dah risau baju dia tak salin2 sbb tangan masuk air, tu yang tak boleh bukak...

Tunggu ayah datang ambik, dia tak sabo2 nak balik asik jengah tingkap jer

Qiss menanti ayah datang

ni pemandangan dr tingkat 6...tgk tu ada rumah baru buat....cantik betul rumah tu......

5 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

knape qiss??

Aziza_Hairol said...

Hernee Nazir >> Qiss demam 1 week, pastu hr ahad tu panas sampai 40, tu yg dokter suh g hospital...

Mummy Dasy said...

lorrr kesian QISS, tp xpe dok VIP room lagi..

Mummy Dasy said...

luper lak moga dia cepat sihat ye...

Aziza_Hairol said...

Mummy Dasy >> Tq kak, ni sbb semua wad dah penuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN

Grab This Widget