Friday, May 22, 2009

Poco-poco



Ha...ha...ni gambar poco2 yang di adakan di klinik...gambar ni dah lama dah saya ambik... ramai gak yang join poco2 ni, sekarang dah bertambah ramai yang menyertai poco2..

kepada ana_fauziana tahniah kerana dah berjaya menurunkan berat badan anda yee.. nanti malam ni ada lagi poco2 lagik.. nanti boleh lah sama2 kite timbang ye.....

nota:kepada yang empunya diri tuuuu sorry lah ye..saya ambik gambo curi ni tapi dia nampak lak tu, siap pesan jgn masuk dlm blog... sorry leee....dah masuk pun.

3 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

adikku di eksploitasi..hehehe..
makcik x dapek nk join ngn aktif la..takut nk lasak2..hehehe

Aziza_Hairol said...

ha..ha...ni dia misti tak tau.tau kak long, klu tau mahu tak menjerit dia..ha..ha

Anna_Fauziana said...

arrrrrggggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
Kak Ci zalim sungguh...nape la gmbo org msk kn kat sni!!!!lame x jengah blog jd xtau..
Poyo ar..gmbo tgh gelek lak tu..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN

Grab This Widget